Mercè V. Chimeno (Livingmurs) S'especialitzà en Tècniques murals i procediments pictòrics a la Llotja de Barcelona. Més tard va cursar uns anys de Belles Arts a la Universitat de la mateixa ciutat, col·laborant sempre que podia amb il·lustracions i ressenyes a petites publicacions independents, i compaginà la seva formació amb altres disciplines com ara el maquillatge professional de maniquins, l'artesania o el retrat per encàrrec.

 

Pintora, il·lustradora i autora de relat breu, exposa de forma individual per primera vegada el 1999 a l'Hospitalet de Llobregat, i des de llavors fins el 2015 participa en 9 exposicions col·lectives (Barcelona, ​​Milà, Belfast), 4 individuals (Barcelona i l'Hospitalet), i més de 10 fires d'art i artesania a Catalunya. (Vic, Sant Feliu de Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat, Arenys de Mar, Vilassar de Mar, Figueres.)

El 2009 obre les portes del seu estudi i funda Livingmurs Art Studio, botiga-taller on imparteix classes de dibuix i pintura, a més de tallers d'artesania amb argila pol·limèrica (Fira Creativa, Handmade Festival, Abacus), rebent en 2014 el 2n Premi en el concurs de joieria creativa organitzat per Staedtler.

 

El 2015 publica el seu primer llibre il·lustrat "Las llaves de Julia", la segona edició del mateix amb Art book del procés creatiu, publicada el 2021. Il·ustra, escriu i pinta, els seus relats han estat finalista i guanyador el 2017 i 2018 respectivament del Concurs literari El Laurel, a Barcelona. És l'autora de la imatge del Certàmen líric Internacional Maria Callas 2022 i del nou segell Palomita, venda de peces creatives amb objectius solidaris.