top of page
IMG-20220205-WA0009.jpg

Mercè V. Chimeno (@Livingmurs) es va especialitzar en pintura a l'escola Llotja de Barcelona. Va cursar diversos anys a la facultat de Belles Arts de la mateixa ciutat, col·laborant sempre que podia amb il·lustracions i ressenyes a petites publicacions independents, i va compaginar la seva formació amb diferents disciplines com el maquillatge professional de maniquins, l'artesania amb argila polimèrica o el retrat per encàrrec.

Pintora, il·lustradora i autora de relat breu, exposa de forma individual per primera vegada el 1999 i des de llavors fins avui ha participat a diverses exposicions, col·lectives i individuals a Barcelona (algunes de les seves obres han estat exposades a Milà, Belfast o Brasil) a més de fires d´art i artesania a Catalunya.

El 2009 obre les portes del seu estudi i funda Livingmurs Art Studio, on imparteix classes de dibuix i pintura, a més de tallers d'artesania amb argila polimèrica (Fira Creativa, Handmade Festival, Abacus, guanyadora del 2n premi del concurs de joieria creativa organitzat per Staedtler el 2014.)

El 2015 publica el seu primer llibre il·lustrat "Las llaves de Julia", la segona edició del mateix amb Art book del procés creatiu, publicada el 2021. Il·lustra, escriu i pinta, els seus relats han estat finalista i guanyador el 2017 i 2018 respectivament del Concurs literari El Laurel, a Barcelona.

bottom of page